VOOR IEDEREEN


Cherries People is een instituut voor yoga.

Ontstaan uit enthousiasme en gaandeweg praktijkervaring willen wij onze visie, onze inspiratie maar vooral onze ervaringen met jou delen.

Hoewel het allemaal begon met zwangersschapsyoga & zwangerschapsmassage richten wij ons ook op andere doelgroepen. Yoga biedt zoveel voordelen dat wij daarom hebben besloten om het uit te breiden.

Voor aanstaande moeders bieden wij ondersteuning bij een goede voorbereiding op de bevalling en helpen we jou en je baby fit de zwangerschap door. Tevens zijn wij er voor het ontzwangeren en helpen we je graag op weg naar een evenwichtig herstel en balans. Met onze cursus Shantala Babymassage, maak je liefdevol contact met je baby en heeft nog veel meer fijne effecten voor jou en je baby.

Voor volwassenen en kinderen zal de yoga vooral gericht zijn op concentratie, zelfvertrouwen, het soepel houden van het lichaam en motoriek.

Yoga bij Cherries People is laagdrempelig en biedt alleen maar voordelen en plezier. Onze cursussen en workshops zullen je positief beïnvloeden om je lichamelijke en innerlijke rust te vinden.

 

EEN GOEDE START!

“Oneindig liefdevol verbonden door Yoga”

Eigen Ruimte

Yay, wij hebben onze ...


WORKSHOPS

Binnenkort starten wij met nieuwe workshops...


doTERRA

Ervaar de werking van etherische olie van doTERRA

tijdens de lessen...


Massages

Bij Cherries People kan je terecht voor diverse massages... info@cherriespeople.nl


NIEUWS

WELKOM BIJ

NIEUW!

TRY it

OUT!

AGENDAAgenda.html
PRIJSLIJSTPrijslijst.html
LESROOSTERLesrooster.html