“happiness is only real

when it’s shared”

CURSUS ZWANGERSHAPSYOGA & GEBOORTEVOORBEREIDING


Erg fijn om op een ontspannende manier je voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Je hoort dingen die je niet zo 1, 2, 3, via apps of in de boekjes leest. Veel dingen waren erg herkenbaar tijdens de bevalling en hebben mij er doorheen geholpen.

Ook vond ik het fijn om je ervaring en kwaaltjes met andere te kunnen delen.

De lessen worden serieus gegeven met genoeg ruimte voor humor. Voor mij de perfecte combi!


AnnemiekeCURSUS ZWANGERSHAPSYOGA & GEBOORTEVOORBEREIDING


“Na de eerste les was ik al verkocht. Heerlijk, zo’n avondje voor jezelf en de baby! Een fijne mix van ontspanning en bewegen. De oefeningen kun je makkelijk ook thuis doen en de avond wordt altijd afgesloten met een ontspannings- oefening. Ik heb heel veel aan de ademhalingsoefeningen. Deze gebruik ik dagelijks en ik weet zeker dat ik hier heel veel aan zal

hebben tijdens de bevalling. Ik geniet echt van contact maken met de baby. Ook is het super gezellig dat je met andere zwangere meiden onder elkaar bent. Ik heb echt het idee dat ik door deze cursus goed ben voor- bereid op de bevalling”.


Liefs AnkeCURSUS ZWANGERSHAPSYOGA & GEBOORTEVOORBEREIDING


“Zwangerschapsyoga? Daar ben ik veel te nuchter voor. Dat was mijn eerste gedachte toen ik op Facebook een advertentie van Cherries People zag. Maar ik wilde wél graag iets doen om mezelf voor te bereiden op de bevalling. Binnen een paar lessen zag ik in dat yoga helemaal niet zweverig hoeft te zijn. Maryan en Halima vertellen op een leuke manier over zwangerschap en de bevalling en nemen hierin hun eigen ervaringen mee. Hoe meer lessen ik volgde, hoe meer ik te weten kwam over de verschillende manieren van bevallen, weeën opvangen, ademhalingsoefeningen... Alle oefeningen die we deden waren aangepast op zwangere vrouwen. Had je moeite met een oefening, dan wisten Halima en Maryan een

manier waarop het wel goed ging. Naast dit alles kon je de dames alles vragen en was het ontzettend gezellig en ontspannen.

Op 31 augustus 2014 ben ik bevallen van een kerngezonde dochter, en wat was ik die dag blij dat ik de cursus had gevolgd! Volgens de verloskundigen had ik een bevalling volgens het boekje en konden ze aan mij merken dat ik een cursus had gedaan. Nu vier maanden na mijn bevalling kan ik de zwangerschapsyoga van Cherries People iedereen aanraden”.


RamonaCURSUS ZWANGERSHAPSYOGA & GEBOORTEVOORBEREIDING


Halima en Maryan leren hoe je de oefeningen moet doen tijdens de zwangerschapsyoga, nemen de tijd en uitleg in alle rust.

Ik heb er een hoop geleerd van buikademhaling tot theorie. Mijn bevalling is door de zwangerschapsyoga oefeningen goed gegaan b.v de ademhaling en de buikademhalingen hoe je dat moet doen bij je bevalling en dat heeft mij goed geholpen om te bevallen en rustig te blijven.

Verder is het leuk samen zijn met andere zwangere en hun ervaring te delen en beleven.

Het is echt aanrader gezellig en veel ontspanning en hoop gelach en onder genot van een kopje thee.


Groetjes Lisette

LEES MIJN ERVARING!